EL GRECO 2

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1307 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij El Greco 2. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 21:18 Was gewoon lekker. Prima eten!
16 feb 2024 om 0:28 Heerlijk eten en snel bezorgd
31 jan 2024 om 21:41 Heerlijke Pitah Gyros
20 jan 2024 om 13:29 Heerlijk gegeten, goede mixed grill, lekker gekruid en side dishes waren vers en lekker. Ook de friet was echt lekker. Was de eerste keer, maar laten ze zeker vaker komen.
18 jan 2024 om 20:43 Zou 40 minuten duren, was uiteindelijk anderhalf uur
8 jan 2024 om 11:59 Weinig voor veel geld. Duur geworden voor wat je krijgt. Voorheen was het beter.
23 dec 2023 om 21:03 Het was een prima maaltijd en op tijd bezorgd
17 dec 2023 om 19:16 Altijd super
9 dec 2023 om 0:14 Heerlijk eten voor herhaling vatbaar, ik vind het alleen altijd jammer dat je ook nog eens de bezorger apart fooi zou moeten geven, ik vind dat er standaard iets van fooi ingecalculeerd zou moeten worden
2 dec 2023 om 21:24 Ik heb heerlijk gegeten. De bereidingstijd was kort. Het gerecht, El Greco schotel, was ruim voldoende. Hier een tevreden klant. Ik ga zeker vaker bestellen.
26 nov 2023 om 19:59 Miste onze tsatsiki!