PITA GYROS EL GRECO 2

PITA GYROS EL GRECO 2 heerlijke authentieke Griekse gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1155 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pita Gyros El Greco 2. Meer weten? Ontdek meer

1 mei 2022 om 19:32 Lekker eten, mooi op tijd bezorgd!
30 apr 2022 om 20:13 Bezorging was weer later.en t eten is zo snel koud.en dan bedoel ik pita kipsouflaki.schotel ging wel.maar denk dat het de laatste x was.bij een andere griek.veel meer op je bord en ook.echt warm
27 apr 2022 om 16:26 Vaker bij El Greco besteld. Ik had om rijst ipv frites gevraagd bij mijn schotel. Bij bezorging zei de bezorger dat ze dat normaal niet doen, omdat dit niet op het menu staat, maar voor deze keer wel. Dat vond ik top! Eten was warm en heerlijk!
25 apr 2022 om 16:04 Ik heb ervan genoten. Heerlijk weer.
24 apr 2022 om 20:28 het eten was lekker en zo als het hoort te zijn
23 apr 2022 om 22:49 Eten was echt smaakloos redelijk verbrand bezorgen duurde lang het was weliswaar een zaterdag maar pas na 20 uur besteld
23 apr 2022 om 20:04 Heb beter gegeten.. vond ook de porties erg weinig vergeleken met de prijs
21 apr 2022 om 9:37 Ik heb het afgehaald, werd direct bereid en zeer smaakvol (kip souvlaki schotel). Erg lekker pitabrood.
16 apr 2022 om 12:58 Bezorgen duurde veel te lang! Terwijl het 100 meter om de hoek is… Voortaan halen we wel…
11 apr 2022 om 21:25 prima bezorging, smakelijke maaltijd
29 mrt 2022 om 18:19 Eerst kreeg ik een verkeerde bestelling. Kreeg toen een nieuwe schotel die echt heel weinig was en wel heel duur. De verkeerde schotel moest ik terug inleveren. Raar...ook niets extra's voor de moeite. Mn visite moest wel alleen eten...
29 mrt 2022 om 13:43 Het eten was erg lekker, maar erg weinig gyros, terwijl die juist zo lekker is. Verder moest ik nog best lang wachten tot mijn bestelling klaar was.